Montblanc týždeň

V dňoch 23. až 29. Mája sa konalo v našom butiku Montblanc v Auparku nádherné podujatie venované písaniu s názvom Montlanc Týždeň.

Predstavili sme zároveň novú kolekciu Montblanc Meisterstück 100 výročie. Aby sme nadviazali na kontinuitu tohto modelu, požiadali sme nášho priateľa Filipa Labanca, zberateľa a zakladateľa instagramového účtu follow.my.pen aby u nás vystavil svoju zbierku modelov Meisterstück.

Mali ste tak možnosť na jednom mieste vidieť evolúcu modelu, ktorý zmenil svet písania. K videnu bol napríklad model k 75. výročiu či 90. výročiu vzniku modelu Meisterstuck. Rovnako tak rôzne prevedenia modelov 149 (veľkosť pera).

Mimo iného Filip vystavil svoju zbierku Writers Eiditon, modely ako  Rudyard Kipling, Saint Exupery, Wictor Hugo, Sir Arthur Conan Doyle, Homéra či iné.

Dokonca nás svojou návštevou poctil kaligraf Rudolf Letko, ktorý umenie písania povýšil na najvyššiu úroveň. Mali ste tak možnosť napísať si vlastnú vizitku na krásny papier a sledovať tak umelca pri práci.

Ako sme spomnínali, jednalo sa o týždeň venovaný písaniu, mali ste jedinečnú možnosť vyskúšať si rôzne perá, hroty ich hrúbky či atrametny.

Tešíme sa na Vás pri ďalšiom podujatí!

Pozrite si kompletnú ponuku pier Montblanc Meisterstück na našom eshope:

Registrace do newsletteru


Vaše osobní údaje (t.j. Váš e-mail) budeme (Swiss Watches, s. r. o.) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti e-mail marketingu v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.

Máte otázku? Volejte

+421 915 849 940
Pondělí až pátek od 9.00 do 17.00

Prečo u nás nakupovať?

5 partnerských predajní 90% tovaru na sklade Vernostné zľavy Autorizovaný predajca